Diensten - Tenbirds

• Wat doen wij

Tenbirds Online Marketing laat jouw organisatie vliegen! Strategisch advies, online vindbaarheid, advertenties, conversie en trainingen. Lees hier meer over onze diensten.Online succes behalen is meer dan extra bezoekers op de website.
Wij kijken verder en denken hardop mee. Zo bereiken we samen duurzaam resultaat.

• Strategisch advies

Wat zijn de juiste online kanalen voor mijn bedrijf? En hoe zet ik die in?
Zonder online strategie schiet je met hagel. Wij scherpen samen de propositie aan en ontwikkelen een passende online strategie waarmee je zichtbaar resultaat boekt. Omdat je de doelgroep op het juiste moment op de juiste manier aanspreekt. Met een strategie zijn alle online activiteiten leuker, efficiënter én goed meetbaar.
Zo is een online campagne voor ieder bedrijf nuttig en doelgericht.

• Online vindbaarheid

Een goede vindbaarheid staat aan de basis van elke online campagne. De mensen die op zoek zijn naar jouw producten of diensten zijn immers jouw potentiële klanten. Bedrijven die weten hoe ze de ranking van hun website verbeteren plukken hier direct de vruchten van. Resultaat: verhoogde bezoekersaantallen en zichtbaarheid. Samen selecteren we de beste online middelen. En we zorgen ervoor dat je bovenaan de zoekmachines staat.
Tenbirds biedt maatwerkoplossingen voor al jouw vragen op het gebied van SEO.

•  Online adverteren

Adverteren in combinatie met organische vindbaarheid levert synergie op en kan heel succesvol zijn. Mits je het goed aanpakt. PPC, CPC, CTR, CPA… De termen vliegen je om de oren. Het belangrijkste is: welke kanalen voor online adverteren passen bij jouw organisatie? Tenbirds doet de rest: verzorgen van passende teksten en beeldmateriaal, analyseren, optimaliseren en rapporteren. Haal alles uit je advertentiebudget!

• Online verkopen

Mooi, je nieuwe website levert meer bezoekers op. En nu? Door het verbeteren van de conversiemogelijkheden op de website maak je van websitebezoekers nieuwe klanten. Wij analyseren de knelpunten, doen A/B-testen met verbeteringen en verhogen zo de conversieratio.

•  Training

Authentieke marketing is de meest succesvolle marketing. Besteed daarom niet alles uit maar haal de kennis in huis. Tenbirds verzorgt praktische trainingen waarna je zelf direct aan de slag kunt. Het einddoel van onze trainingen is dat jij uiteindelijk met een lijst van prioriteiten aan de slag kunt. Hiermee kan jouw organisatie direct verschil maken op het web. Laat je niets wijsmaken, word een marketeer!

•  Samen koffie drinken?

Al die termen die je om de oren vliegen…
Laten we wat afspreken om te kijken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

• Blogs

• Volg de vogels

© Tenbirds 2016 - Tenbirds is een online marketing bureau in Leiden. Adres: Haagweg 4 G7, 2311 AA Leiden. M: info@tenbirds.nl. T: 06-46169108.